Judo Bond Nederland


Lidmaatschap Judo Bond Nederland  
                      
                                   

Als je net begint met judo kun je zelf beslissen of je lid wilt worden van de Judo Bond Nederland. Vanaf de start in seizoen 2013/2014 zal de regel zijn dat je na het behalen van de gele band wordt aangemeld bij de Judo Bond Nederland. Het lidmaatschap van de JBN staat losvan de clubcontributie.Misschien vraag je je af waarom je lid zou moeten worden van de JBN?

o        Je krijgt een judopaspoort dat nodig is voor toernooien naast de reguliere clubkampioenschappen.

o        Na een examen wordt je nieuwe kleur band(kyu graad) geregistreerd bij de JBN en bijgeschreven in je judopaspoort.

o        Je kunt een cool rugembleem bestellen met je eigen naam.

o        Je krijgt de Nationale sportpas met heel veel kortingin diverse winkels.

Bij de hockey wordt je lid van de hockeybond, bij tennis van de tennisbond en bij voetbal bij de voetbalbond! Het verschil is alleen dat dit bij andere sporten in je lidmaatschap is verwerkt en bij judo je het rechtstreeks aan de JBN betaald.

De makkelijkste manier om lid te worden van de JBN isvia de internetsite www.jbn.nl. Ga naar 'Ledenservice' en klik op 'Lid worden JBN' en vervolgens op 'Aanmelden'.Voer hier je eigen gegevens in. De judoschool is: Judo Ryu Kensui en het JBN-aansluitnummer van onze club is D2SN72J.Na de aanmelding ontvang je thuis het paspoort en een acceptgiro.

LET OP!

Mocht je stoppen met judo vergeet dan niet zelf je lidmaatschap van de Judo Bond Nederland op te zeggen 6 weken voor het einde van het lidmaatschap.

Meer info zie: www.jbn.nl,

e-mail: ledenadministratie@jbn.nl

Telefoonnummer: 030 - 603 8114

Of vraag het aan Ruud

Ledenadministratie

Tarief 2019

Inschrijfkosten nieuw lidmaatschap

12,25

Kosten voor acceptgiro contributiebetaling

3,95

Contributie onder de 7 jaar

16,25

Contributie onder de 12 jaar

29,75

Contributie 12-16 jaar

38,25

Contributie 17 en ouder

53,85