Special needs Judo


Lekker sporten door een stevig potje te stoeien? Lenig en sterk worden, nieuwe vrienden maken, de houdgreep leren, regelmatig door de lucht vliegen en leren vallen in een stoer wit judopak? Heb je daar zin in? Pak dan je sporttas en kom op dinsdagavond naar onze judoclub. Daar zijn al een aantal judoka's die graag met jou het judospel willen spelen. Je mag altijd vrijblijvend 2 of 3 keer meedoen

Wat is Judo?

Een Japanse verdedigingssport, waarbij je op een plezierige manier leert stoeien/vechten volgens bepaalde regels. Bij onze judolessen wordt er dus veel aan stoeispelen gedaan, waarbij vooral sfeer en pret, maar ook techniek en discipline belangrijk zijn.

Kan judo door iedereen beoefend worden?

Bij ons wel! Special needs judo staat voor mensen met een beperking, fysiek of verstandelijk, want deze groep kunnen heel goed de judosport beoefenen. Onze spelregels zijn nagenoeg gelijk aan de regels van het reguliere judo. Soms zijn we makkelijker en soms wat strenger.

Vervoer van en naar Judo?

Wij weten dat het vervoer een probleem kan zijn. Heeft u een probleem? Neemt u dan contact met ons op, zodat we samen een passende oplossing kunnen zoeken.

Kosten

De kosten bedragen € 18 euro per maand, we geven tien maanden per jaar les. Kijkt u even bij uw (zorg)verzekering of u een deel van de kosten vergoed kunt krijgen. Wij zijn aangesloten bij de Judo Bond Nederland en u krijgt van ons een factuur op naam.


Lestijden
G-judo:     Dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur
trainers:   Ruud & Leen van Zwieten
Contact:    info@judoryukensui.nl 
 
Even Voorstellen:
 

Ik ben Ruud, gediplomeerd judoleraar, en woon in Uithoorn. Ik heb een passie voor sporten, met in het bijzonder judo. Ik ben al 39 jaar actief in het judo, eerst als wedstrijdjudoka en later ook als leraar. Sinds 2005 geeft ik les in mijn eigen judoschool. Op het ledental van rond de 200 kinderen ben ik dan ook erg trots! Ik streeft ernaar, om in een gemoedelijke atmosfeer, de kinderen spelenderwijs te leren samenwerken en verantwoordelijk te zijn voor elkaar.

 

Ik ben Leen en ben de grote broer van Ruud.
Ik ben al vele jaren werkzaam in de zorg. Gestart als kok, groepswerker en daarna als persoonlijk begeleider bij de Willem van de Bergh en daarna als locatiemanager op het Orthopedagogisch behandelcentrum (OBC) in Leiden voor Ipse de Bruggen. Nu ben ik werkzaam als de beheerder van het nieuwe dorpshuis de Limes in Zwammerdam. Ik begeleid naast mijn werk jongeren op basis va PGB. Ik heb er veel zin in om samen met mijn broertje G-Judo te gaan geven, en hoop dan ook jullie snel te gaan zien!